10. joulukuuta 2015

TJ9

haha naurettiin Onervan kanssa, että tää on niin #vainaupairjutut kun on jaksanut meikata ekaa kertaa viikkoihin ja fiilis on niin fabulous :D
Hui miten nopsaan aika menee! Tänään jäljellä yheksän päivää täällä ja tuntuu jotenkin ihan käsittämättömältä.
Jännä olo kun on kokoajan ollut vähän epätodellinen fiilis kaikesta ja vähän yli viikon päästä oiskin jo lähtö takasin kotiin. Minne se 80 päivää nyt noin vaan hujahti????
En kyllä vielä haluu kirjotella enempää lähdöstä kun on tässä vielä tosiaan se viikko aikaa elää täällä. Mulla nimittäin on vähän huono tapa alkaa tekemään lähtöä ja suunnitelmia vähän liian aikasin joka johtaa aina just siihen, etten huomaa eläväni täällä enää hetkessä ollenkaan... Eli puhun nyt sitten vaikka tästä viikosta! :D

Alkuviikko on mennyt tosi chilleissä merkeissä. Hostäiti ei oo ollu töissä ma, ti eikä ke aamuina niin oon saanut nukkua vähän pidempään ja ottaa rennosti muutenkin Strasbourgin reissun jälkeen :-) 
Eilen huitasin vihdoin mun suomituliaispuuron naamariin aamulla ja ai että teki hyvää! Iltapäivän vietin sitte iha kunnolla itteäni hemmotellen, nimittäin luvassa oli Yves Rocherilta varattu kasvohoito. Olin aikasemmin saanut sieltä sellasen alennuskupongin ja aattelin että pakkohan se on nyt käyttää kun täällä ollaan. Ei sitä tosiaan tiiä, milloin Suomessa ois aikaa hemmotella itteään tälleen! 
Muuten päivät onkin kulunut taas perusmeiningeissä eli salilla ja lasten kanssa leikkien :-) Just eilen selitin kavereille miten jopa vähän ärsyttää, että nää kersat on niin helppoja ja ihania. Ois paljon helpompi sanoa hyvästejä jos olis ollu hankalampaa :D Koska oikeesti kivoja 5- ja 6-vuotiaita lapsia saa kyllä yleensä ihan ettiä.... Mutta näiden kanssa voi oikeesti jutella ja leikkiä ilman, että tekee mieli repiä hiuksia päästä. 

Viikonloppuna olis luvassa sitten vähän pidempi roadtrippi nimittäin Barbaran kanssa aateltiin ajella Pyreneille! Tosin siihen alkupäähän vaan yhteen pieneen kylään, koska en ihan mielelläni lähtis vieraalla autolla mihinkään vuoristoteille ajelemaan ihan vielä :D Toivottavasti ei säät muutu, niin pääsis nyt ne vuoretkin näkemään kunnolla! Sitte ois melkeen kaikki mun bucketlistiltä hoidettuna. On mulla tietty vielä paljon juttuja mitä teen vielä joskus kun tuun käymään täällä taas :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti