1. joulukuuta 2015

ENSIMMÄINEN JOULUKUUTA?

1. Mä niin toivon että nää säät pysyis tällasena siihen asti kun lähen!! Pikkasen vaikee virittäytyä joulutunnelmaan kun pystyy vielä vetelemään päiväkahveja aurinkoisella terassilla palmupuiden vieressä. Vaikka täällä yritys on kyllä kova luoda joulutunnelmaa kaikenmaailman koristeilla ja valoilla, niin mulla on ihan kevätfiilis kun linnut laulaa ja aurinko paistaa :D

2. Maanantai- ja tiistaiaamujen ranskantunneista on tullu niin kivaa ajanvietettä alkuviikon aamuihin (ehkä suurin syy on iso kuppi suodatinkahvia, jota saan siellä aina tauolla)
Tykkään kyllä kans siitä yleismeiningistä siellä, kun jengiä on ihan joka maapallon kolkasta eri uskontoineen ja kulttuurineen ja kaikki tykkää jakaa omia kokemuksia ja vertailla maiden eri tapoja!

3. Ja ne päiväkahvit terdellä <3 ei huono

4. Jotenki ärsyttää, että oon alkanu jo tottuu näihin maisemiin. Vanhat talot ja mielettömän kauniit maisemat ei enää hätkähdytä yhtään samalla tavalla kun ekoja kertoja kun käppäilin keskustassa. No, onpahan nää kuvat sitten mitä katella Suomessa kun kävelee Korson kauniita katuja pitkin räntäsateessa... (TJ18..sitä ootellessa)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti