12. joulukuuta 2015

GAVARNIE & LOURDES

Pyreneet check!!!! Tänään starttasin auton siinä 7.30 aamulla ja lähin hakemaan Barbaraa, suuntana Gavarnie. Pieni kylä Pyreneillä, missä oli tollanen valmis kävelyreitti vuorille. Jos haluutte siis nähä kyseistä vuoristoa eikä kunto/uskallus riitä omatoimihikelle, suosittelen vahvasti. Käveltiin sellanen puoltoista tuntia kirpsakassa pakkassäässä ja maisemat oli tietty ihan henkeäsalpaavia niinkun kuvista näkyy.
Käppäilyn jälkeen suunnattiin sitten Lourdesiin. Se on tosi uskonnollinen kaupunki, josta oli myös näkymät tonne vuorille. Harmi vaan ettei mitkään kaupat ollu auki (paitsi joka kulmassa hullut CATHOLIQUE SOUVENIERS -krääsäputiikit) koska jäi tosta kaupungista vähän aavemainen fiilis. Onneks löydettiin kuitenkin tiemme Lourdesin kathedraaliin, joka oli kyllä näkemisen arvonen mesta!
Iltapäivällä auton nokka kohti Mont de Marsania ja nyt nautin pitkästä aikaa siitä ihanasta fiiliksestä kun on ollu koko päivän KYLMÄSSÄ ulkoilmassa <3 
Huomenna mun "pitää" kuulemma olla päivällä kotosalla, koska ois tarjolla Fondue-lounas... Tää tyttö nousee kyllä viikon päästä lentokoneeseen niin monta kokemusta (ja muutamaa kiloa) rikkaampana! 

À tout à l'heure!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti