7. joulukuuta 2015

STRASBOURG

Jaaaaa taas uus #menovinkki täältä suunnalta. Viime viikonloppu tulikin vietettyä ihan toisella puolella Ranskaa, Strasbourgissa. Mun hostperhe on kotoisin sieltä ja näillä vanhemmilla oli jotain illanistujaisia kavereiden kanssa ja lapset oli mummolassa hoidossa. Mä asustelin hostäitin siskon luona Strasbourgin keskustassa ja huh, taisin rakastua!

Strasbourg on tälleen joulun alla ihan täynnä porukkaa (sitä siis sanotaan Euroopan joulukaupungiks. enkä yhtään ihmettele miks), yhteensä tohon kaupunkiin mahtu lähemmäs kymmenen eri joulutoria ihanine herkkukojuineen yms. Jengiä tosiaan oli kyllä ihan riittämiin ja oli oikeesti vaikee ottaa kuvia kun tuntu, että kaikissa näkyy vaan ihmisten päitä eikä mitään muuta. Jotenkin ei kuitenkaan haitannu ees toi väenpaljous kun kaikki oli siellä niin juhlavissa tunnelmissa. Kaikki jotka vähänkin mua tuntee niin tietää, että teki kyllä hyvää päästä vähän joulufiilistelemään täälläkin päässä!

Ranska on kyllä siitä kiva maa tälleen "kotimaamatkailuun" kun oikeesti tuntu että on ihan kokonaan eri maassa tuolla itäpuolella. En toisaalta enää yhtään ihmettele sitä kun ranskanope joskus sano, ettei ranskalaiset jaksa matkustella muihin maihin kun niillä on täällä kaikki mitä ne tarvii :D 

Tän reissun aikana on kyllä tullut tutustuttua niin ihaniin paikkoihin, että oikeen ärsyttää jos en tuu enää myöhemmin palaamaan näihin kaupunkeihin! Voin jo myöntää selailleeni tänään koko aamun yliopistovaihtoja Ranskaan... Nojoo ehkä eka vois yrittää sinne yliopistoon Suomessa että ois jotain mistä vaihtaakki? 

Noh, joka tapauksessa viimesiä viedään ja taas yhtä paikkaa rikkaampana! Vitsi mä tykkään mun elämästä hahah

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti