25. marraskuuta 2015

TALVI?

Maanantaina ja tiistaina herätessä ulkona oli iha tajuttoman kaunista. Sellanen Suomen marraskuuaamu parhaimmillaan eli pikkupakkanen ja auringonpaistetta ♥ Ei toki tarvinnu kauaa oottaa, että vaihtu sateeks toi sää, mutta nyt oon ainakin saanut pienen maistiaisen talvesta täällä!
Kuvista saa aika hyvän kuvan tän viikon "aktiviteeteista" eli aikas rennolla meiningillä menty... 
Tää alkuviikko on ollu vähän hankala. Jotenkin kauhee väsymys ollu ja aina ku en jaksa tehä mitää, tulee enemmän ikävä kotiin :-( Pitäs vaan keksiä hirveesti kivaa tekemistä ettei käyttäis näitä vikoja viikkoja ikävöimiseen.. 
Eilen tuli kans synttäripaketti kotoa ja pistin lapset maistamaan salmiakkia vihdoin hahah. Ne oli niin pettyneitä kun olin luvannu niille karkkia ja oottivat vissiin vähän erilaista karkkia kun salmiakki :-D
Tossa vikana vielä biisi mikä soi täällä kokoajan radiossa ja oli pakko pistää toi video vielä tohon kun toi on kuvattu siellä hiekkadyyneillä (Dune du Pilat), missä oltiin käymässä syyslomalla lasten ja Elodien kanssa! 

Tulipas tosi rönsyilevää tekstiä? No pääpointti, että alle kuukaus täällä edessä, vähän väsyttää, mutta pohjimmiltani vielä tosi onnellinen ♥ kaikki hyvin täällä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti