22. marraskuuta 2015

BORDEAUX

Nyt voin kyllä suositella jotain kaupunkia niin lämpimästi ku voi vaan ihminen suositella! Seuraavalla kerralla kun matkustatte Ranskaan niin repäskääpä ja käykää Bordeauxissa Pariisin sijaan. Ei oo mitää muuta sanottavaa ku IHANA kaupunki!!
Vanhoja tosi kauniita rakennuksia ja ihanan boheemi meninki, pieniä tosi kotosia kahviloita ja putiikkeja. Vaikka oli viikonloppu ja ihmisiä oli tosi paljon liikenteessä niin yleistunnelma oli tosi rauhallinen ja rento eikä isoilla kävelykaduillakaan joutunut vetämään kyynärpäätaktiikalla eteenpäin, niinkun usein suurkaupungeissa tuppaa menemään.. 
Illalla kaikki pikkukujien viinibaarit aukesi ja kaikki kadut oli täynnä ihmisiä lasillisten kanssa juttelemassa ja jopa terasseilla pysty istumaan lämmittimien ansiosta. Mekin vedettiin illallinen ihan pitkän kaavan kautta (lopeteltiin siinä puol 11 aikaan illalla syöminen) ja sen jälkeen käytiin vielä lasillisilla ihanan lämpimällä terassilla. Oltiin niin väsyneitä, että palailtiin kämpille jo ennen yhtä, mutta ens kerralla (joka on toivottavasti pian!) haluun kyllä mennä tutustumaan vielä enemmän tohon yöelämään. Näytti nimittäin tosi rennolta ja hauskalta!
En yhtään ihmettele, että Bordeaux on ranskan suosituin asuinkaupunki. 
Jos tällä myyntipuheella ei irronnu nii ei sitte millään... vas-y vas-y!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti